Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
Gratis verzending bij orders boven €50,-
Goedkoopste en grootste van de Benelux

Bestellen en Betalen

Onderstaand vindt u het overzicht van onze betaalmethodes. Wanneer wij uw bestelling en betaling voor 16:00 uur hebben ontvangen worden de artikelen dezelfde werkdag verzonden.

Let op! Kiest u voor vooruit betalen per bank dan kan het zijn dat wij de betaling niet dezelfde dag voor 16:00 uur ontvangen. Uw bestelling loopt dan één dag vertraging op.

ideal logo

Als je kiest voor betaling via Ideal, dan wordt u na het afronden van je bestelling doorgeleid naar je eigen veilige bankomgeving. De betaalopdracht staat daar voor je klaar

paypal logo

Als je kiest voor betaling via Paypal, dan wordt u na het afronden van je bestelling doorgeleid naar de veilige Paypal betaalomgeving. De betaalopdracht staat daar voor je klaar. Zodra je de betaalopdracht hebt afgerond is je bestelling betaald. Daarna keer je terug naar onze website en ontvang je een bevestiging van de bestelling. Kies je voor Paypal dan worden voorradige artikelen direct verzonden.

bancontact logo

Als je kiest voor betaling via Mister Cash, dan wordt u na het afronden van je bestelling doorgeleid naar je eigen veilige bankomgeving. De betaalopdracht staat daar voor je klaar. Zodra je de betaalopdracht hebt afgerond is je bestelling betaald.Daarna keer je terug naar onze website en ontvang je een bevestiging van de bestelling. Kies je voor Mister Cash dan worden voorradige artikelen direct verzonden.

sofort logo

Als je kiest voor betaling via Sofort Banking, dan wordt u na het afronden van je bestelling doorgeleid naar je eigen veilige bankomgeving. De betaalopdracht staat daar voor je klaar. Zodra je de betaalopdracht hebt afgerond is je bestelling betaald. Daarna keer je terug naar onze website en ontvang je een bevestiging van de bestelling. Kies je voor Sofort Banking dan worden voorradige artikelen direct verzonden.

Vooruit betalen

Als je kiest voor vooruit betalen dan ontvangt u een e-mail met onze bankgegevens. U maakt het bedrag over o.v.v. het bestelnummer.

Wanneer wij de betaling hebben ontvangen worden voorradige artikelen direct verzonden.

Op rekening (+ 3%)

Als je kiest voor Op rekening betalen, dan worden voorradige artikelen direct verzonden. Nadat de artikelen zijn verzonden ontvangt u van ons een factuur.

Voor betalen op rekening zijn wij genoodzaakt een toeslag van 3% op het totaalbedrag te rekenen.

Onze website is vernieuwd!

Plotterpapieronline.nl heeft een nieuw jasje gekregen.

De website is voor jou als bezoeker overzichtelijker gemaakt. Kom je iets tegen wat nog beter of makkelijker kan? Laat het ons weten via info@plotterpapieronline.nl

Bekijk veranderingen >