Canvas Synthetic Artist A0 Oversize (914mm, 36 inch) 15m 350gr

105,95 excl. btw

128,20 incl. btw

Canvas Synthetic Artist A0 Oversize (914mm, 36 inch) 15m 350gr

105,95 excl. btw

128,20 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Canvas Synthetic Artist is geschikt voor schilderijen, portretten, kunst en reclame producties.
Canvas Synthetic Artist heeft uitstekende eigenschappen en is makkelijk op te spannen. Goede krachtige kleurweergave.

Aantal Prijs per stuk
1 105,95
2 - 3 101,95
4+ 94,95

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

Het Canvas Synthetic Artist A0 Oversize is canvas dat op een rol geleverd wordt. Deze rollen zijn geschikt voor gebruik in Inkjet plotters. Het canvas Synthetic Artist A0 Oversize is geschikt voor het afdrukken van onder andere schilderijen, portretten, kunst en reclameproducties. Met het Canvas Synthetic Artist A0 Oversize is het mogelijk om zelf afdrukken te maken om hier bijvoorbeeld een ruimte mee te decoreren. Het Canvas Synthetic Artist A0 Oversize heeft een goede krachtige kleurweergave. Daarnaast kunt u dit canvas gemakkelijk op te spannen.

Canvas Synthetic Artist is geschikt voor Inkjet plotters. Let op! niet alle inkten voor inkjet printers hebben een levenslange kleurechtheid.

Eigenschappen en kenmerken van het Canvas Synthetic Artist A0 Oversize:

Het Canvas Synthetic Artist A0 Oversize kunt u herkennen aan verschillende eigenschappen. Om te beginnen zijn de afmetingen van dit canvas erg belangrijk. Dit canvas is 15 meter lang en 914 millimeter breed. Canvas met een breedte van 914 millimeter ofwel 36 inch. Het Canvas Synthetic Artist heeft een gewicht van 350 gram per vierkante meter. Het synthetic canvas is voorzien van een coatende laag. Hierdoor heeft het canvas een fijnere structuur dan de katoenen variant.

Verschillen tussen synthetisch canvas en katoenen canvas:

Er zitten een aantal verschillen tussen het printen op een katoenen canvas en printen op een synthetisch canvas. Allereerst verschillen de materialen waar de canvassen van worden gemaakt. Het Synthetische canvas wordt gemaakt van plastic vezels. Het Katoenen canvas wordt gemaakt van 100% katoen. Het verschil dat u met het afdrukken op deze canvassen ervaart, is een verschil in structuur. Het katoenen canvas heeft een grovere structuur dan het Synthetisch canvas. Hierdoor zal de inkt minder diep in het canvas trekken en zullen afdrukken op dit synthetische canvas wat scherper zijn. Tot slot is er een verschil in uitstraling. Het katoenen canvas heeft een natuurlijkere uitstraling dan het synthetisch canvas dat gemaakt is van plastic vezels.

 

Extra informatie

Aantal grams

Afmeting

Manufacturer

Materiaal

Rol lengte