HP Designjet T1600 Dual roll 36 inch postscript

5.675,00 excl. btw

6.866,75 incl. btw

HP Designjet T1600 Dual roll 36 inch postscript

5.675,00 excl. btw

6.866,75 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

HP Designjet T1600 Dual roll 36 inch postscript is de meest uitgebreide T1600 op de markt. Met zijn twee rollen systeem en postscript module kunt u gemakkelijk twee rollen papier inladen en al uw complexe PDF bestanden printen. Hiermee is de T1600 dual roll postscript dus uitgebreider. De T1600 is de veiligste, meest compacte en uitgebreide printer in zijn prijsklasse.

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet T1600 Dual roll 36 inch postscript

De HP Designjet T1600 Dual roll 36 inch postscript is een grootformaat printer met een twee rollen systeem die aan de voorkant geladen worden. Zo kunt u altijd goed bij de papierrollen en kunt u eenvoudig rollen wisselen. Omdat het systeem een twee rollen systeem is kunt u er twee verschillende maten/soorten papier inladen of twee dezelfde rollen papier die u veel gebruikt. Zo hoeft u minder vaak papier te wisselen wanneer u wilt printen.

Daarnaast beschikt deze T1600 over een postscript module, hiermee kunt u alle complexe documenten printen. De HP Designjet T1600 wordt geleverd met 2 jaar garantie.

De HP Designjet T1600 dual roll 36 inch postscript is geschikt voor:

De T1600 is geschikt voor het printen van lijntekeningen, bouwtekeningen, posters, vlakvullingen, posters, presentaties, afbeeldingen en renderings.

U vindt deze printer veel terug bij ontwerpbureaus, architecten, aannemers, bouwbedrijven en installatie bedrijven.

Een zuinige, compacte en gemakkelijke printer

De T1600 is bewust compact ontworpen. Door de printer zo compact mogelijk te houden wordt deze ook geschikt om in kleinere ruimtes te gebruiken. De prints worden geprint met hoge precisie en heeft een hoge kleurechtheid. Ook voor het printen van posters.

De printer heeft een long life printkop die is voorzien van 6 cartridges. Naast de standaard kleuren heeft deze printer ook een fotozwart en een grijze cartridge. Hierdoor kan de printer in een breder kleurenspectrum printen en kan het werkelijke grijstinten afdrukken.

Dankzij de long life printkop heeft u geen onderhoudscartridges meer nodig omdat de printkop zichzelf reinigt.