HP Designjet T630 36 inch A0 printer

1.475,00 excl. btw

1.784,75 incl. btw

HP Designjet T630 36 inch A0 printer

1.475,00 excl. btw

1.784,75 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

HP Designjet T630 36 inch A0 printer is een snelle en compacte A0 printer. Met een printsnelheid van 55 sec/A0 print deze A0 printer met gemak al uw ontwerpen, CAD/GIS, lijntekeningen en vlakvullingen. Het kleurenspectrum van de HP Designjet T630 ligt 65% hoger, heeft een hogere lijnprecisie en print met meer detail. De printer wordt geleverd inclusief automatische sheet feeder en standaard met opvangbak.

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet T630 36 inch A0 printer

De HP Designjet T630 36 inch A0 printer is een grootformaat printer die print met een snelheid tot wel 55 sec/A0. U kunt echter ook A1 prints maken op deze printer. U kunt een A1 liggend afdrukken op een rol A0 papier, of u kunt een rol A1 papier in de machine laden. Daarnaast is de T630 voorzien van een automatische sheet feeder. Dit voegt de mogelijkheid toe om geheel automatisch te kunnen wisselen tussen het printen op een rol papier of op een vel papier (A3/A4). Zo hoeft u de papier invoer tussen vel en rol niet handmatig te wisselen.

De printer beschikt over verschillende aansluitingen. Denk hierbij aan ethernet, wifi, USB, Raster driver, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG en URF. Dankzij deze veelzijdigheid kunt u met gemak al uw documenten printen. Dit kan van pc, tablet of smartphone. Dit alles doet de printer met een 31% hogere nauwkeurigheid en een 65% hoger kleurbereik.

Daarnaast is met het produceren van de T630 36 inch ook rekening gehouden met duurzaamheid. De machine is EPEAT gold gecertificeerd, voor een verminderde impact op het milieu. Daarnaast is de machine energiezuinige volgens de ENERGY STAR richtlijnen en is de printer deels geproduceerd met gerecycled plastic, waardoor de CO2 uitstoot per verkochte eenheid sterk gedaald is.

Afdrukken met de HP Designjet T630 A0 printer

Het afdrukken met de HP Designjet T630 gebeurd met 31% meer detail en een 65% hoger kleurbereik. Dit komt door de combinatie van de printkop en de inkt die gebruikt wordt met een resolutie tot 2400 DPI. De long life printkop verbruik tijdens het spoelen van de kop veel minder inkt. Dit verbruik ligt tot 95% lager dan zijn voorgangers. Hierdoor is de printer vele malen zuiniger geworden en houdt u inkt over voor extra afdrukken.

Het afdrukken zelf is gemakkelijk vanaf PC, laptop of smartphone te doen. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel al uw printopdrachten naar de printer versturen, dit bespaart veel tijd.

De printer wordt geleverd inclusief standaard. Hierdoor is de printer ook gemakkelijk te verplaatsen zodat deze op meerdere locaties ingezet kan worden.