HP Designjet T730 36 inch A0 plotter

2.150,00 excl. btw

2.601,50 incl. btw

HP Designjet T730 36 inch A0 plotter

2.150,00 excl. btw

2.601,50 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

De HP Designjet T730 is de perfecte printer voor professionals in de bouw. Dit apparaat geeft de mogelijkheid om verschillende formaten inktcartridges te gebruiken, waardoor simpel aangepast kan worden naar behoeften en de kosten per afdruk extra laag blijven.

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

Deze A0 printer is uitermate geschikt voor constructeurs, architecten en professionals in de bouw. De printer heeft Wi-Fi en web-connectiviteit, zodat vanaf elke laptop, iOS- of Android- apparaat geprint kan worden. De gebruiksvriendelijke features maken het werken met deze printer gemakkelijk. Zo kunt u uw werken naar de printer e-mailen en kan alles automatisch opgeslagen worden in de Cloud met het bijgeleverde Print & Share programma.

Gebruiksvriendelijk
De HP Designjet T730 biedt nieuwe zakelijke mogelijkheden. Zo kan vanaf deze printer afgedrukt worden via een USB aansluiting, of uw smartphone. Daarbij is een aangesloten computer niet meer nodig. Naast de standaard stuurprogramma’s, is voor de HP Designjet T730 ook de HP instant printing tool beschikbaar, dat het printen nog simpeler maakt.

Met de HP designjet T730 bent u niet gebonden aan rolpapier met behulp van de extra papierlade, die geschikt is voor documenten van A4 tot A3+, waardoor ook uw alledaagse printwensen zonder problemen afgedrukt kunnen worden. In combinatie met het rolpapier is deze printer in staat om afdrukken te maken in de maten: A0, A1, A2, A2+, A3, A3+, A4, A5, A6, B4, B5 en B6.

Specificaties
De nauwkeurige afdrukvoorbeelden zorgen ervoor dat u nooit inkt verspilt. De printer produceert duidelijke kleuren en uiterst scherpe lijnen, waardoor de HP Designjet T730 gemakkelijk technische tekeningen, grootformaat tekenkamerautomatisering, (foto)grafische-, productie- en reprosystemen. De printer is voorzien van vier verschillende cartridges in de kleuren mat zwart, foto zwart, grijs, cyaan, magenta en yellow.
Voor deze printer zijn verschillende inktcartridges beschikbaar in 40ml, 130 ml, en 300 ml. Hierdoor is het mogelijk om een bepaalde kleur die minder gebruikt wordt, in kleinere formaten aan te schaffen. Zo ontstaat een flexibiliteit en blijven de kosten per afdruk extra laag.

Deze printer wordt standaard geleverd met een onderstel, zodat deze gemakkelijk te verplaatsen is. In de doos zit standaard een set inkt en een rolhouder bijgeleverd. HP geeft standaard 2 jaar garantie op dit product. Ook is deze printer beschikbaar in de Rugged versie, met een afdekkap en extra grote wielen, waardoor de printer langer mee gaat op bouwplaatsen en offshore.

We verkopen ook plotterpapier en poster papier voor deze printer.

Extra informatie

Geschikt voor

, ,

Resolutie

Randloos printen

Manufacturer