LDC1000 A0 vouwmachine en snijmachine combinatie

1.995,00 excl. btw

2.413,95 incl. btw

LDC1000 A0 vouwmachine en snijmachine combinatie

1.995,00 excl. btw

2.413,95 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Met de LDC1000 A0 vouwmachine en snijmachine combinatie kunt u gemakkelijk uw ontwerpen snijden en vouwen. Dankzij deze handige combinatie bespaart u veel ruimte. Uw print kunt u al binnen enkele seconden bijsnijden en vervolgens terug vouwen tot A4 formaat.

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

LDC1000 A0 vouwmachine en snijmachine combinatie

De LDC1000 – A0 Vouwmachine en snijmachine combinatie zijn twee apparaten gecombineerd in één model.
Zo kunt u met één apparaat zowel uw ontwerpen bijsnijden als vouwen.

Deze A0 vouw- en snijmachine combinatie beschikt over een snijmachine van 120 cm breed. Deze snijmachine heeft aan de zijkant een inkeping, hierdoor is het mogelijk om tekeningen te snijden die langer zijn dan 120 cm. De snijmachine schuift via een rails onder de vouwmachine. Zo wordt het geheel compact opgeborgen en neemt het dus veel minder ruimte in beslag dan dat u twee losse apparaten naast elkaar zou moeten zetten.

Het gebruik van de snijmachine:

Met de snijmachine is het mogelijk om papier te snijden met een maximale dikte van 0,8 mm. Dit komt gemiddeld overeen met papier van 65 – 155 grams. U kunt hiermee dus standaard plotterpapier snijden maar ook materialen die gecoat zijn zoals bijvoorbeeld poster papier 120 grams.

De snijmachine heeft een werkveld van 120 cm breed. Aan de zijkant van de snijmachine is een inkeping gemaakt. Hierdoor kunt u ook papier snijden dat langer is dan 120 cm.

De snijmachine zit middels een rails onder de vouwmachine bevestigd. Zo kunt u de snijmachine gemakkelijk in en uit schuiven.

Het gebruik van de vouwmachine:

Met deze vouwmachine kunt u papieren tot A0 formaat gemakkelijk terug vouwen naar een A4 formaat. U klemt het te vouwen papier in de vouwmachine en haalt de hendel enkele keren op en neer. Uw ontwerp wordt nu gevouwen met een breedte van 21 cm. Om ook de kruisvouwen te kunnen maken kunt u het deels gevouwen papier in de zwarte uitsparing in het zwarte blok steken. Nu kunt u handmatig het papier om de rand van de uitsparing heen vouwen. Nu wordt de lengte vouw gemaakt. Herhaal dit tot de tekening het gewenste A4 formaat heeft.

U kunt papierdiktes tot 155 grams vouwen. Hoe dunner het papier hoe scherper de vouw zal zijn. Deze vouwmachine en snijmachine combinatie wordt geleverd met een onderstel, opvang plateau voor gevouwen documenten en een wanddrager voor niet gevouwen ontwerpen.

Garantie

De LDC1000 A0 Vouwmachine en snijmachine combinatie wordt geleverd met 1 jaar garantie.

Extra informatie

Vouwmachine

Vouwbreedte: 109 cm (A0 korte zijde)
Papier types: plotterpapier, mat papier, satin papier, glossy papier
Papierdiktes: 65 grams t/m 155 grams
Garantie: 1 jaar

Snijmachine

Snijmachine
Snijlengte 120 cm, langer mogelijk dankzij inkeping
Snijcapaciteit 0,8 mm
Papierdiktes: 65 grams t/m 155 grams
Vouwsnelheid: Gemiddeld 1 vouw per seconde
Afstand tussen de vouwen: 21 cm
Vouwmaat voor de kruisvouwen: 29,7 cm
Garantie: 1 jaar

In de doos

  • 1 x Vouwmachine
  • 1 x Snijmachine
  • 1 x Onderstel