Opaak Bond plotterpapier A0 Oversize (914mm, 36 inch) 100m 80gr

28,95 excl. btw

35,03 incl. btw

Opaak Bond plotterpapier A0 Oversize (914mm, 36 inch) 100m 80gr

28,95 excl. btw

35,03 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Opaak Bond plotterpapier is geschikt voor het afdrukken van bouwtekeningen en technische tekeningen. De rol bevat 100 meter papier en is 36 inch, ofwel 914mm breed.

Let op! Niet elke plotter kan rollen van 100 meter papier dragen.

Aantal Prijs per stuk
1 - 3 28,95
4 - 7 25,95
8+ 22,95

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

Opaak Bond plotterpapier is geschikt voor het afdrukken van bouwtekeningen en technische tekeningen. Voor 3D tekeningen en tekeningen met grote vlakvullingen adviseren wij minimaal 90 g/m2 papier.

Opaak Bond plotterpapier is geschikt voor Inktjet plotters.

Let op! Een rol lengte van 100 meter past niet in alle printers. Bent u er niet zeker van kijk dan of uw printer in onderstaande lijst van geschikte printers staat.

Wilt u een geschikte printer kopen die bij dit papier past? Hier vindt u ons aanbod.

Opaak Bond plotterpapier A0 Oversize (914mm, 36 inch) 100m 80gr

Opaak Bond plotterpapier A0 Oversize is ongecoat 80 grams plotterpapier. Dit plotterpapier wordt geleverd op een rol van 100 meter lang. Dit plotterpapier wordt onder andere veel gebruikt voor het afdrukken van technische tekeningen, lijntekeningen en bouwtekeningen. De dikte van het Opaak Bond plotterpapier van 80 gram kunt u vergelijken met de dikte van standaard printerpapier. Doordat het Opaak Bond plotterpapier A0 Oversize dun papier is kunt u het papier gemakkelijk opvouwen. Daardoor kunt u dit papier eenvoudig meenemen, ideaal voor op bijvoorbeeld een bouwplaats of werkplaats. Daarnaast is het Opaak Bond plotterpapier A0 Oversize gemakkelijk in een map op te bergen.

Eigenschappen van het Opaak Bond plotterpapier A0 oversize:

Het plotterpapier A0 Oversize is plotterpapier dat ongecoat is. Dit betekent dat er geen speciale dichtende laag op het papier zit. Hierdoor is het papier goedkoop in aanschaf. Het Opaak Bond plotterpapier Oversize is dan ook te vergelijken met het printerpapier voor in bijvoorbeeld uw kantoorprinter. Het wordt veel gebruikt voor het afdrukken van lijntekeningen, bouwtekeningen en  kantoorprints

A0 oversize formaat plotterpapier op een 100 meter rol:

Het A0 Oversize plotterpapier is 36 inch/914mm breed. Op deze maat plotterpapier is het mogelijk om een liggende afdruk van A1 formaat te maken en een afdruk van A0 formaat met een kader te printen. De rollen met Opaak Bond plotterpapier A0 Oversize van 100 meter zijn wat dikker dan de rollen waar 50 meter plotterpapier op zit. Als u niet zeker weet of een rol met 100 meter plotterpapier in uw plotter past, raadpleeg dan het tabblad geschikt voor op deze pagina.

Ongecoat plotterpapier:

Ongecoat plotterpapier is papier waar geen dichtende laag op zit. Dit papier is vergelijkbaar met standaard printerpapier. Dit papier heeft een open structuur, hierdoor zal de inkt letterlijk in het papier trekken. De lijnen zullen op dit papier dan ook minder scherp worden afgedrukt dan op het duurdere gecoate papier. Het is ideaal voor het afdrukken van lijntekeningen, CAD/GIS en andere ontwerpen. Voor vlakvullingen en andere prints raden wij aan om minimaal 90 grams papier te gebruiken.

Extra informatie

Aantal grams

Afmeting

Manufacturer

Materiaal

Rol lengte