S-Fold vouwmachine A0

1.625,00 excl. btw

1.966,25 incl. btw

S-Fold vouwmachine A0

1.625,00 excl. btw

1.966,25 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Met een S-Fold A0 vouwmachine vouwt u, bouwtekeningen en andere A0 of A1 prints, gemakkelijk en snel tot een A4 formaat tekening. De S-Fold vouwmachine A0 is eenvoudig in gebruik, onderhoudsvrij en levert een constante kwaliteit met een vouw van 21cm breed.

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

Met een A0 vouwmachine vouwt u, bouwtekeningen en andere A0 of A1 prints, gemakkelijk en snel tot een A4 formaat tekening. Het handmatig vouwen van deze prints duurt meestal een aantal minuten en is daardoor erg tijdrovend. Omdat u met de S-Fold A0 Vouwmachine, afhankelijk van de gebruikerssnelheid, een bouwtekening binnen enkele seconden vouwt, levert dit veel tijdswinst op. Hierdoor verdient u uw vouwmachine snel terug.

De S-Fold vouwmachine A0 heeft een vernieuwde bouw, waardoor de beperkingen van de oude vouwmachines verleden tijd zijn. De S-Fold vouwmachine is eenvoudig in gebruik, vouwt uw bouwtekeningen en andere A1 of A0 prints eenvoudig naar A4 formaat, is onderhoudsvrij en levert een constante kwaliteit met een vouw van 21cm breed.

Een nieuw ontwerp A0 vouwmachine

De onderdelen van de S-Fold vouwmachine A0 zijn gebouwd van staal en aluminium, en de voet loopt uit in 2 brede staanders waardoor de vouwmachine erg stevig is. Daarnaast is de machine ergonomisch ontworpen.

De S-Fold is voorzien van een schok absorberend systeem waardoor het geluidsniveau van deze vouwmachine is gedaald tot 65db. Hierdoor is de machine ook te gebruiken in kantoorsituaties. Bij oudere vouwmachines was het geluidsniveau onacceptabel.
Hierdoor is de machine betrouwbaarder dan zijn voorgangers.

A0 en A1 prints worden eenvoudig naar A4 gevouwen

Geen opgerolde bouwtekeningen of andere groot formaat prints meer.
Met deze S-Fold vouwmachine A0 vouwt u gemakkelijk uw prints tot A4 formaat, ofwel een lengte van 29,7cm (11,7 inch) en een breedte van 21,0cm (8,3 inch). Nu kunt u al uw A1 en A0 prints eenvoudig in een insteekhoes bewaren.

De invoer van een vel papier is makkelijk gemaakt door de vernieuwde aanvoerbeugel. Hierdoor is ook het vouwen preciezer en eenvoudiger. Met de opening aan de rechter voorzijde kunt u gemakkelijk de lengte vouw maken om uw bouwtekening naar A4 om te vouwen. Doordat dit ingebouwd zit in het frame van de machine, is de bouw compact en neemt daardoor minder ruimte in beslag.

Het formaat van de S-Fold Vouwmachine A0 is 110cm hoog x 116cm breed x 55cm diep.

De S-Fold A0 Vouwmachine is geschikt voor:

Het vouwen van A1 en A0 formaat prints, zoals lijntekeningen, bouwtekeningen, patroontekeningen en andere technische tekeningen van 80gr tot en met 120gr papier.

Installatie en gebruik:

Wegens het gewicht van de machine raden wij aan om deze met 2 personen te tillen. De S-Fold A0 vouwmachine is eenvoudig zelf te installeren door het bevestigen van enkele onderdelen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

De Vouwmachine is eenvoudig in gebruik. U legt de tekening over de aanvoerbeugel en klemt het begin vast in de machine. Vervolgens haalt u de hendel een aantal keer naar voren en naar achteren om uw tekening te vouwen met een vouw van 21 cm breed. Na het vouwen schuift u de tekening eenvoudig uit de machine en kunt u met de uitsparing voorin de lengte vouw maken om tot het A4 formaat te vouwen.

Pluspunten Minpunten
Stiller dan zijn voorgangers Elektrische vouwmachine werkt sneller
Nauwkeurig vouwen Handmatige bediening
Betrouwbaar
Makkelijk in gebruik

 Eigenschappen:

Toepassing Lijntekeningen, Bouwtekeningen en andere grootformaat prints
Plooi 210mm
Afmetingen 110cm x 116cm x 55cm
Geluidsniveau 65db
Materiaal Staal en aluminium
Garantie 1 jaar