A1 Plotters

We bieden de beste A1 printoplossingen voor uw kantoor of studio.

Hier vindt u ons gehele aanbod van A1 printers en plotters..

Wij leveren direct uit onze eigen voorraad, waardoor het voor u voordelig en gemakkelijk is om de perfecte plotter te bestellen. We leveren A1 plotters van het meest gebruikte merk onder professionals: HP.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Wat is een A1 plotter?

Van oorsprong zijn plotters / grootformaat printers ontworpen om bouwtekeningen en andere CAD en GIS toepassingen zelf te kunnen printen. Het zijn dus eigenlijk grote printers. Vroeger werden ze dus veel gebruikt om CAD en GIS tekeningen te printen, tegenwoordig worden zijn plotters steeds geavanceerder en worden ze ook veel ingezet voor het afdrukken van onder andere afbeeldingen, posters, foto's, kunst en reclame drukwerk. Door de vele soorten papier die hiervoor beschikbaar zijn is het een multifunctionele machine geworden. Zo hebben wij naast standaard plotterpapier ook poster papier, zelfklevend papier, canvas, fotopapier, geel papier, tracing papier en PPC papier. Een A1 plotter is een A1 grootformaat printer die tot en met maximaal 24 inch papierrollen kan laden. Zo kunt u prints maken met een maximale breedte van 610 mm (A1 oversize).

A1 plotter kopen?

Bent u van plan om deze grootformaat CAD, GIS of andere grootformaat ontwerpen zelf te printen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de 24 inch formaat plotters heb je ook grootformaat plotters die nog groter zijn. De meest gebruikte variant is de 36 inch A0 plotter. Deze kan printen tot en met een breedte van 914 mm (36 inch). U kunt hier dus ook A1 rollen inladen. Is A1 formaat de maximale breedte waarop u gaat printen? Dan bespaart u veel ruimte en kosten door een A1 24 inch plotter te kopen. Omdat deze een stuk kleiner zijn passen ze perfect in kleinere kantoorruimtes of studio's. Tegenwoordig zijn er ook plotters verkrijgbaar waar een scanner ingebouwd zit. Ook met een A1 plotter kunt u kleinere prints maken. Je moet dan achteraf wel de print bijsnijden om tot het gewenste kleinere formaat te komen. De meeste plotters hebben tegenwoordig ook een ingebouwde invoerlade voor A4 papier en A3 formaat papier.

Hulp nodig bij de installatie?

Wanneer u hulp of advies nodig heeft bij het maken van een keuze of de installatie kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij helpen en adviseren u graag met het maken van uw keuze, of met het installeren van uw plotter.