Speciale media

Onderstaand vindt u ons complete assortiment speciale media en papieren voor uw plotter.

Deze media leveren wij zowel van ons eigen huismerk als van HP.

U kunt eenvoudig de juiste media selecteren door te zoeken op afmetingen, aantal grams of uw printer model.

Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Speciale media

Onze speciale media papieren bestaan uit geel papier en tracing papier.

Geel papier

Geel papier is zowel aan de voorkant als aan de achterkant geel van kleur. Het wordt veel gebruikt voor het afdrukken van reclame uitingen. Gekleurd papier geeft een andere uitstraling aan het geprinte product. Omdat geel een warme kleur is, krijgen de prints een warmere uitstraling mee na het printen. Het grootste voordeel is dat het gele papier beter opvalt en wanneer er licht op het gele papier schijnt dan blijft de leesbaarheid groter dan bij wit papier. Wanneer er op wit papier licht valt dan is de reflectie vaak erg fel wat vaak vervelend is voor je ogen. Bij geel papier blijft het goed leesbaar en reflecteert het niet zo fel.

Tracing papier

Tracing papier is doorschijnend. Het wordt veel gebruikt voor het printen van bouwtekeningen, technische tekeningen en patroontekeningen. Daarnaast is het ook ideaal voor het overtrekken van tekeningen en patronen. En door zijn doorschijnende eigenschap is het ideaal om bouwtekeningen op te printen zodat deze over een andere tekening heen gelegd kunnen worden. Tracing papier wordt ook wel kalkpapier, perkamentpapier of transparant tekenpapier genoemd. Het papier is erg stevig en gaat daardoor lang mee. Het tracing papier op rol is bestand tegen olie, vet en in grote mate ook water en gas.

Blueback papier

Blueback papier is wit papier met een blauwe achterkant. Het wordt veel gebruikt in de reclame industrie. Het is ideaal voor het afdrukken van promotiemateriaal voor buiten, zoals abri posters en aanplakposters. Dankzij de blauwe achterkant schijnt de onderliggende poster niet door en blijft de print dus goed zichtbaar.

Op zoek naar hulp?

Bent u op zoek naar een ander soort papier wat niet in ons assortiment zit? Neemt u dan telefonische of per email contact met ons op, in de meeste gevallen kunnen wij het betreffende papier dan alsnog bestellen en binnen korte termijn leveren