CAD Final plotterpapier A1 (594 mm 23,4 inch) 50m 90 gr

21,95 excl. btw

26,56 incl. btw

CAD Final plotterpapier A1 (594 mm 23,4 inch) 50m 90 gr

21,95 excl. btw

26,56 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Cad Final papier is geschikt voor het afdrukken van technische tekeningen, 3D tekeningen en tekeningen met vlakvullingen. De rollengte is 50 meter en bevat A1 CAD Final papier. Dit papier is 594mm breedt, ofwel 23,4 inch.

Aantal Prijs per stuk
1 - 3 21,95
4 - 7 18,95
8+ 17,95

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

Cad Final plotterpapier is geschikt voor het afdrukken van technische tekeningen, 3D tekeningen, Concept presentaties en tekeningen met vlakvullingen. Cad Final papier is 90 g/m2 papier en daardoor net iets sterker.

Cad Final papier is geschikt voor inktjet plotters. Het papier is FSC gecertificeerd.

CAD Final Plotterpapier A1 (594 mm 23,4 inch) 50m

CAD Final Plotterpapier A1 is een rol plotterpapier die niet gecoat is. Het CAD Final papier is iets dikker dan het Opaak Bond Plotterpapier. Het CAD Final papier weegt 90 gram per vierkante meter, en is dan ook een stuk steviger dan het goedkopere opaak bond plotterpapier. Het CAD Final plotterpapier A1 is onder andere geschikt om vlakvullingen en 3D tekeningen op af te drukken. Het is ook zeer geschikt voor het afdrukken van lijntekeningen en CAD/GIS. De structuur is iets meer gesloten dan 80 grams. Waardoor de afdruk van iets betere kwaliteit is.

Eigenschappen van het CAD Final plotterpapier A1 Oversize:

Het CAD Final Plotterpapier A1 is 594 millimeter breed. Dat is ook wel 23,4 inch. Het CAD Final plotterpapier is ongecoat. Wanneer plotterpapier ongecoat is zit er geen speciale laag aan de bovenkant van het papier. Het plotterpapier weegt 90 gram p/m2. Dit papier heeft een professionele uitstraling en is iets dikker papier met een fijne structuur. Voor posters en afdrukken met Full Colour raden wij u echter wel aan om plotterpapier met coating te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld poster papier of foto papier. Het CAD Final uncoated Plotterpapier is geschikt voor inktjet plotters, en het papier is FSC gecertificeerd.

Uncoated plotterpapier:

Het CAD Final Plotterpapier A1 is uncoated plotterpapier. Uncoated houdt in dat het plotterpapier geen coating heeft. Ongecoat plotterpapier heeft een open structuur, hierdoor neemt het papier meer inkt op dan papier met een coating laag. De inkt trekt bij het afdrukken letterlijk in het papier. Plotterpapier zonder coating is echter wel goedkoper. Wanneer de inkt in het CAD Final papier trekt zullen bijvoorbeeld lijnen wat onscherper worden afgedrukt.

Plotterpapier op rollen:

Het CAD Final plotterpapier A1 wordt net als al onze soorten plotterpapier geleverd op rollen. Deze rollen kunnen enkel gebruikt worden in grootformaat printer. De rollen bevatten 50 meter papier.

Wilt u een geschikte printer kopen die bij dit papier past? Hier vindt u ons aanbod.

Extra informatie

Aantal grams

Afmeting

Manufacturer

Materiaal

Rol lengte