CAD Final plotterpapier A1 oversize (610 mm 24 inch) 50m 90gr

14,95 excl. btw

18,09 incl. btw

CAD Final plotterpapier A1 oversize (610 mm 24 inch) 50m 90gr

14,95 excl. btw

18,09 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Cad Final plotterpapier is geschikt voor het afdrukken van technische tekeningen, 3D tekeningen en tekeningen met vlakvullingen.

Aantal Prijs per stuk
1 - 3 14,95
4 - 7 12,95
8+ 11,45

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

Cad Final plotterpapier is geschikt voor het afdrukken van technische tekeningen, 3D tekeningen, Concept presentaties, en tekeningen met vlakvullingen. Cad Final papier is 90 g/m2 papier en daardoor net iets sterker.

Cad Final papier is geschikt voor inktjet plotters. Het papier is FSC gecertificeerd. Wilt u een geschikte printer kopen die bij dit papier past? Hier vindt u ons aanbod.

CAD Final plotterpapier A1 Oversize

CAD Final plotterpapier A1 Oversize is ongecoat plotterpapier dat geleverd wordt op een rol van 50 meter. Het CAD Final plotterpapier is iets dikker dan bijvoorbeeld Opaak Bond Plotterpapier. Het CAD Final papier is 90 g/m2  en is daardoor een stuk steviger dan het goedkopere Opaak Bond papier. Dit plotterpapier is voornamelijk geschikt om bijvoorbeeld 3D tekeningen en tekeningen met vlakvullingen op af te drukken.

Eigenschappen van het CAD Final plotterpapier A1 Oversize:

Het CAD Final Plotterpapier A1 Oversize is papier van 24 Inch breed, dat is 610 mm. Het plotterpapier is ongecoat, ofwel uncoated plotterpapier. Het papier weegt 90g/m2. Dit zorgt ervoor dat het papier een professionele uitstraling en een professioneel gevoel heeft. Voor posters en afdrukken met Full Colour raden wij u aan om plotterpapier met coating te gebruiken.

Eigenschappen van plotterpapier van A1 oversize formaat:

A1 oversize papier heeft een breedte van 24 inch ofwel 610 mm plotterpapier en wordt geleverd op een rol met een rollengte van 50 meter.

Uncoated plotterpapier:

Ook het CAD Final Plotterpapier A1 oversize is uncoated. Dit houdt in dat het ongecoat papier is. Ongecoat papier heeft een open structuur, waardoor het meer inkt opneemt. De inkt trekt bij het afdrukken letterlijk in het CAD Final plotterpapier. Daarentegen is dit papier wel lichter en goedkoper dan plotterpapier met een coating. Uncoated papier is dan ook ongeschikt voor presentaties en posters. De inkt zal op ongecoat papier meer uitvloeien dan op gecoat papier, hierdoor zullen bijvoorbeeld lijnen iets minder scherp worden afgedrukt.

Rollen plotterpapier:

Het CAD Final Plotterpapier A1 Oversize wordt geleverd op een rol die u gemakkelijk in een plotter kunt laden. Deze rollen kunnen enkel gebruikt worden met elke grootformaat printer van minimaal 24 inch. De rollen plotterpapier die u in uw plotter heeft geladen zullen door de plotter automatisch herkent worden.

Extra informatie

Aantal grams

Afmeting

Manufacturer

Materiaal

Rol lengte