CAD Final plotterpapier A0 (841 mm 33,1 inch) 50m 90gr

23,95 excl. btw

28,98 incl. btw

CAD Final plotterpapier A0 (841 mm 33,1 inch) 50m 90gr

23,95 excl. btw

28,98 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Cad Final plotterpapier is geschikt voor het afdrukken van technische tekeningen, 3D tekeningen en tekeningen met vlakvullingen.

Aantal Prijs per stuk
1 - 3 23,95
4 - 7 20,95
8+ 18,95

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

Het CAD Final Plotterpapier A0 van 841 millimeter breed is ongecoat plotterpapier. Dit CAD Final plotterpapier A0 heeft een gewicht van 90 grams. Dit plotterpapier is geschikt voor het afdrukken van technische tekeningen, concept presentaties, 3D tekeningen en tekeningen met vlakvullingen. Dit CAD Final plotterpapier A0 wordt op rollen van 50 meter geleverd. De breedte van het CAD Final plotterpapier A0 is 841 millimeter, ook wel 33,1 inch plotterpapier. Cad Final papier is 90 g/m2 papier en daardoor net iets sterker en zwaarder dan het standaard 80 grams papier. Hierdoor is het beter geschikt voor vlakvullingen dan de 80 grams variant.

Eigenschappen van het CAD Final plotterpapier A0:

Het CAD Final plotterpapier heeft verschillende belangrijke eigenschappen. Allereerst is het plotterpapier ongecoat papier. Het formaat van het plotterpapier is  914 millimeter breed, 50 meter lang en het papier is 90 grams Cad final plotterpapier. Het is dus sterker dan Opaak Bond papier.

Dat het plotterpapier ongecoat wil zeggen dat er geen coating op het papier zit. Deze coating zorgt ervoor dat kleurovergangen en grote vlakvullingen scherp worden weergegeven zoals bij foto’s of posters. Ongecoat papier heeft deze coating niet en is daardoor niet geschikt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s. Het is wel uitermate geschikt voor het afdrukken van lijntekeningen en andere technische tekeningen met kleine vlakvullingen. Het grote voordeel is dan ook dat dit papier door het ontbreken van de coating ook een stuk goedkoper is in aanschaf.

Wanneer u met uw plotter Full color afdrukken wilt maken, dan raden wij aan op poster papier of foto papier te gebruiken. Al ons plotterpapier wordt op rollen geleverd. Deze rollen kunt u gemakkelijk in uw grootformaat printer laden. Cad Final papier is geschikt voor inktjet plotters. Het papier is FSC gecertificeerd.

Wilt u een geschikte printer kopen die bij dit papier past? Hier vindt u ons aanbod.

Extra informatie

Aantal grams

Afmeting

Manufacturer

Materiaal

Rol lengte