Opaak Bond plotterpapier A2 (420mm, 16.5 inch) 50m 80 gr – Verpakking van 2 stuks

16,95 excl. btw

20,51 incl. btw

Opaak Bond plotterpapier A2 (420mm, 16.5 inch) 50m 80 gr – Verpakking van 2 stuks

16,95 excl. btw

20,51 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Opaak Bond papier is geschikt voor het afdrukken van bouwtekeningen en technische tekeningen. Het papier heeft een A2 formaat en wordt geleverd per 2 rollen.

Aantal Prijs per stuk
1 - 3 16,95
4 - 7 14,95
8+ 12,95

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

Het Opaak Bond Plotterpapier A2 is 420 millimeter breed, en 50 meter lang. Dit plotterpapier weegt 80 gr/m2, en is met dit gewicht te vergelijken met het printerpapier dat in uw kantoorprinter zit. Het Opaak Bond Plotterpapier A2 wordt geleverd in één verpakking met twee rollen, wanneer u bij hoeveelheid kiest voor één, dan wordt er dus één verpakking met daarin twee rollen plotterpapier geleverd. Het Opaak Bond Plotterpapier A2 is ongecoat plotterpapier, hier worden veelal technische tekeningen, bouwtekeningen en lijntekeningen op afgedrukt. Met een gewicht van 80 gram is Opaak Bond plotterpapier vrij dun en dus ontzettend gemakkelijk op te vouwen. Het Opaak Bond Plotterpapier is dan ook gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld een map. Hierdoor is Opaak Bond plotterpapier zeer geschikt voor op bouwplaatsen of werkplaatsen.

Eigenschappen van Opaak Bond Plotterpapier:

Het Opaak Bond Plotterpapier A2 heeft een aantal belangrijke eigenschappen. De eerste hiervan is dat het ongecoat plotterpapier is. Dit betekent dat er geen coating op het plotterpapier zit. Wanneer er een afdruk gemaakt wordt op plotterpapier zonder coating, trekt de inkt dieper in dit papier. Daardoor is dit papier dan ook ongeschikt voor het afdrukken van full colour posters of foto’s. Het plotterpapier is uitermate geschikt om bijvoorbeeld afdrukken van lijntekeningen of andere technische tekeningen op te maken. Wilt u prints maken met veel kleurovergangen, grote vlakvullingen of 3D tekeningen? dan raden wij u aan om wel gecoat plotterpapier te gebruiken. Dit plotterpapier weegt 90 gr/m2, en is 50 meter lang en 420 millimeter breed.

Plotterpapier van 420 millimeter breed wordt ook wel 16,5 inch plotterpapier genoemd. Het plotterpapier is geschikt voor CAD/GIS afdrukken. Het Opaak Bond Plotterpapier A2 wordt geleverd op rollen, deze rollen kunt u eenvoudig in uw plotter laden. Heeft u meerdere rollen plotterpapier in uw printer zitten? De plotter zal op het moment van afdrukken zelf de juiste rol papier selecteren.

Voor 3D tekeningen en tekeningen met grote vlakvullingen adviseren wij minimaal 90 g/m2 papier.

Opaak Bond papier is geschikt voor Inkjet plotters.

Extra informatie

Aantal grams

Afmeting

Manufacturer

Materiaal

Rol lengte