HP Designjet T1600 36 inch postscript printer

4.525,00 excl. btw

5.475,25 incl. btw

HP Designjet T1600 36 inch postscript printer

4.525,00 excl. btw

5.475,25 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

De HP Designjet T1600 36 inch postscript printer is een A0 printer die met gemak al uw complexe pdf bestanden afdrukt. Daarnaast is de printer veilig, compact en zuinig. Print gemakkelijk vanaf mobiel, tablet, laptop of pc met een hoge kwaliteit en kleurechtheid.

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet T1600 36 inch postscript printer

De HP Designjet T1600 36 inch postscript printer print met gemak al uw pdf bestanden. Dankzij de ingebouwde postscript module print u zelfs de meest complexe pdf bestanden. De T1600 postscript is een uitgebreide, complete, veilige en compacte grootformaat printer. De HP Designjet T1600 wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Geschikt voor:

Deze printer is geschikt voor het afdrukken van onder andere lijntekeningen, ontwerptekeningen, bouwtekeningen, renderings en afbeeldingen.

De T1600 is geschikt voor het afdrukken van hogere afdrukvolumes en is voorzien van de mogelijkheid om grote cartridges en 100 meter rollen papier te gebruiken. U ziet deze plotter dan ook vaak terug bij installatie bedrijven, bouwbedrijven, aannemers en architecten.

Printen vanaf elk apparaat

Met de T1600 print u gemakkelijk vanaf elk apparaat. De printer is voorzien van een wifi aansluiting, netwerkaansluiting en USB. Via het netwerk kunt u vanaf tablets, smartphones, pc en laptop opdrachten naar de printer sturen. Met HP ePrint & share kunt u zelfs vanaf overal ter wereld opdrachten versturen naar de printer door deze te mailen naar de T1600.

De eigenschappen van de HP Designjet T1600 postscript:

Deze 36 inch A0 printer maakt afdrukken met een hoge resolutie en kleurechtheid. De printer is voorzien van uitgebreide beveiliging. Deze beveiliging beschermt de printer tijdens het opstarten en tijdens het printen en ontvangen van documenten.

De postscript module zorgt ervoor dat u zonder problemen grote PDF bestanden kunt printen. De printer print zuinig dankzij de long life printkop. Deze verspilt geen inkt meer tijdens het spoelen van de printkop, waardoor de inkt langer meegaat. Daarnaast heeft de printer ook grotere inktcartridges en draagt het rollen tot 100 meter, die aan de voorkant van de printer geladen worden. Dit zorgt voor besparing in tijd en geld.