HP Designjet T650 36 inch A0 plotter

1.595,00 excl. btw

1.929,95 incl. btw

HP Designjet T650 36 inch A0 plotter

1.595,00 excl. btw

1.929,95 incl. btw

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

HP Designjet T650 36 inch A0 plotter is een veelzijdige A0 plotter die over verschillende printtalen en aansluitingen beschikt. Dit maakt de printer uitermate geschikt voor CAD/GIS tekenaars, architecten, engineers en andere ontwerpers. De printer doet gemiddeld 50 seconde over een A0 print.

De printer heeft een compact ontwerp en is gemakkelijk in gebruik dankzij het kleuren touchscreen en de mogelijkheid tot printen vanaf PC, tablet en smartphone.

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 50,- excl btw

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.

Beschrijving

HP Designjet T650 36 inch A0 plotter

De HP Designjet T650 36 inch A0 plotter is een duurzame, veelzijdige en gebruiksvriendelijke A0 printer. De printer beschikt over USB, wifi en ethernet aansluiting waardoor u gemakkelijk vanaf pc, tablet of smartphone kunt printen. Daarnaast ondersteunt de T650 diverse printtalen: Raster driver voor Windows en MAC OSX, HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG en URF. Hierdoor print u met gemak al uw CAD/GIS ontwerpen, kantoorprints, presentaties, vlakvullingen en renderings.

De plotter doet dit alles met een snelheid van gemiddeld 50 seconde per A0 print. De T650 is dus sneller dan de T630, waardoor u veel tijd bespaart wanneer u vaak op A0 print. De prints worden afgedrukt met een resolutie tot 2400 DPI en met een precisie die 31% hoger ligt dan zijn voorgangers, evenals een 65% hoger kleurbereik. Dit alles in een compact ontwerp waardoor de plotter in vele situaties inzetbaar is.

Ook al is de T650 een 36 inch plotter, u kunt hier toch A1 prints op maken. U kunt bijvoorbeeld een A1 liggend afdrukken op een A0 rol papier. Of u kunt een rol A1 papier in de machine laden en zo een verlengde A1 printen.

Deze plotter wordt geleverd inclusief onderstel, rol cover en automatische sheet feeder. Het onderstel maakt de plotter makkelijk verplaatsbaar. De rol cover zorgt voor een mooie afwerking zodat de rol papier niet meer zichtbaar is. Maar daarnaast voorkomt de rol cover ook dat stof zich kan ophopen op de rol papier, en vervolgens het stof mee de printer intrekt. De rol cover biedt dus ook een beschermende functie. Met de automatische sheet feeder kunt u automatisch wisselen tussen velinvoer en rolinvoer papier. Zo kunt u gemakkelijk op meerdere soorten media printen.

Zuinig en duurzaam printen

De HP Designjet T650 36 inch A0 plotter is duurzaam ontworpen en erg zuinig. Tijdens de productie van de printer is gebruik gemaakt van gerecycled plastic. Hierdoor is de CO2 uitstoot drastisch verlaagd per verkochte unit. Dit is veel beter voor het milieu. De machine heeft dan ook een EPEAT gold certificaat. Daarnaast is de machine energiezuinig volgens de ENERGY STAR richtlijnen.

Het gebruik van de printer is ook duurzaam en zuinig. Zo is de printkop zelfreinigend waardoor er veel minder inkt verspilt wordt tijdens het spoelen van de printkop. Dit verbruik ligt 95% lager vergeleken met de oude printkoppen.

De T650 maakt gebruik van de HP Bright Office inkten. Deze inkten drukken met een veel hogere precisie, tot wel 31% hoger, waardoor prints er nog scherper uitkomen. Ook het kleurbereik ligt 65% hoger en is daardoor een stuk beter. Dit alles doet de printer op een resolutie tot 2400 DPI.